To je to što me zanima!

Saša Matić odgodio je koncert u Splitu zbog finala SP-a: 'Volio bih da pobijedite Argentinu...'

Pjevač je rasprodao koncert u Splitu, ali zbog finala prvenstva u kojemu će možda zaigrati i Hrvatska, odlučio je koncert premjestiti na drugi datum, kako bi i on uz sve ostale navijače mogao podržati reprezentaciju
Vidi originalni članak

Pjevač Saša Matić (44) odgodio je drugi koncert u Spaladium areni zbog finalne utakmice SP-a. Koncert koji se trebao održati 18. prosinca, održat će se 29. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspjeh svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umjesto 18. prosinca, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. prosinca u Spaladium areni - rekao je Saša za Extra FM.

VELIKI FANOVI Saša Matić dvije večeri zaredom napunio Arenu! Neki su radi koncerta potegnuli iz Kanade

Još jedan od razloga zašto je odgodio koncert je taj što je pjevao na svadbama nekim hrvatskim reprezentativcima.

- Bit ću s vama i uz vas tog 18. prosinca. Dao Bog da Hrvatska osvoji finale pa da svi zajedno to proslavimo onako kako treba - rekao je Saša, koji će finale pratiti iz Splita.

- Iskreno se radujem pobjedi Hrvatske. Smatram da sam u Hrvatskoj uvijek dobrodošao i da sam tu na svom terenu, a razlog više je što sam praktički mnogima iz reprezentacije svirao i na svadbi. Ja sam svirao i Livakoviću. Stvarno bih volio da pobijedite Argentinu, da se plasirate u finale i osvojite Svjetsko prvenstvo - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: CRNOKOSA MAGDALENA PROGNOZIRA HRVATSKU U FINALU

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 13.12.2022.

    Neka njega dobar je on i čovjek i pjevač

  • milokliz_22cm 13.12.2022.

    napuni arene s pol gasa

  • MatijaKezele 13.12.2022.

    Velik si, Saša! Ljudina

Komentiraj...
Vidi sve komentare