To je to što me zanima!

Saša naljutio Seve: ‘Ti si jako težak čovjek, jadna tvoja žena’

Snimili su duet “More tuge”. Snimanje pjesme se odužilo jer je uporni folk pjevač htio postići da Severina zvuči opušteno kao da pjeva pjesmu samo za njega
Vidi originalni članak

Splitskoj pjevačici nije bilo nimalo drago što ju je Saša Matić (36) tjerao da ponavlja svoje pjevačke dionice. Poznat kao perfekcionist, Saša Severinu (42) nije puštao iz glazbenog studija sve dok nije otpjevala pjesmu najbolje što može.

- Ti si jako težak čovjek. Jadna tvoja žena - rekla mu je Severina. 

 Splićanka je s njim snimila duet “More tuge”. Snimanje pjesme se odužilo jer je uporni folk pjevač htio postići da Severina zvuči opušteno kao da pjeva pjesmu samo za njega. Saša je već 12 godina u braku s Anđelijom (39) te imaju kćeri Alesandru (10) i Taru (6).

Spot za pjesmu u kojoj splitska pjevačica visi s lustera u svečanoj haljini poslužio je kao inspiracija i Snježani Mehun. Ona se fotografirala u sličnoj haljini pokušavajući se primiti za luster.     

Idi na 24sata

Komentari 177

  • lara123456 09.11.2014.

    Meni i dalje sve ove godine koje je ona na sceni nije jasno na temelju čega je ona postala toliko popularna kad žena stvarno nezna pjevati, jel možda odskočna daska bio procurjeli pornić?

  • Coldmachine 09.11.2014.

    Kakva niska izjava:"jadna tvoja zena". Ti si zeno jadna sto pravis dramu od neceg zbog cega ste i dosli u studio - otpjevati i snimiti pjesmu! Ah da, umalo zaboravih da ti ne znas pjevati.

  • ŽeljkaFilipović 09.11.2014.

    Možda Seve ne zna pjevat, ali činjenično stanje je da ima više para nego svi mi skupa na komentarima. I zato ste tak ljubomorni na nju jer Vi nemate a Ona ima usprkos tome kaj je nazivate svakakvim pogrdnim imenima.I fučka se Sevki kaj je sad pljujete i sigurno joj je komentar je.ite se svi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare