To je to što me zanima!

Sažalio se: Robert je pristao pričati s Kristen licem u lice

Robert je iselio iz zajedničkog doma kad je afera Kristen s oženjenim redateljem izašla u javnost. Glumac je pristao naći se s Kristen poslije telefonskog razgovora
Vidi originalni članak

Iako je Kristen Stewart (22) javno ponizila Roberta Pattinsona (26), čini se ova priča nema kraj. Nakon nekoliko tužnih tjedana za oboje, prema pisanju stranih medija, Kristen i Robert planiraju se naći nakon što su telefonski razgovarali više od sat vremena. Kad je afera Kristen s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom izašla u javnost, Robert je iselio iz zajedničkog doma. No, izgleda da bi se Robert mogao predomisliti i oprostiti joj preljub. 

- Ona ga je molila da se nađu i razgovaraju licem u lice o svemu što se dogodilo. Robert je na to pristao - izjavio je bliski prijatelj glumca te dodao da je Robertu žao Kristen koju javnost naziva negativkom. Ako joj i oprosti, Robert ima nekoliko pravila kojih će se Kristen mora držati. 

- Tražit će od nje da zajedno provode vrijeme između snimanja, kao i da više borave u njegovom rodnom Londonu nego u Los Angelesu - tvrdi bliski prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ira1hr 29.08.2012.

    I kaj ce onda biti, jel ima vec neka informacija od bliskih izvora .......

  • annamarijas 28.08.2012.

    ajme kako lijepo i sad ce se pomirit,a nas cete obavjestavat o svakoj sekundi njihove veze...

  • ange___ou___demon 28.08.2012.

    Pattinsonu mislila sam da si malo veći frajer ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare