To je to što me zanima!

Scarlett Johansson: Ne volim muškarce koji su ljubomorni

Nemam ništa protiv neke rutinske provjere, ali agresivne i sebične ispade ne podnosim. To mi uopće nije privlačno, izjavila je glumica za Marie Claire
Vidi originalni članak

Poznato je da glumica ne voli previše pričati o svom privatnom životu, no Scarlett Johansson (28) progovorila je o vezama za američki časopis Marie Claire. U intervjuu je prvi put potvrdila da je u vezi s francuskim novinarom, 30-godišnjim Romainom Dauriacom, koji je i bivši urednik francuskog časopisa Clark.

Glumica se 2010. godine rastala od glumca Ryana Reynoldsa (36), koji se u listopadu prošle godine opet vjenčao s glumicom Blake Lively (25). Scarlett je progovorila o rastavi. 

- Pa, to i nije bio tako davno, ali mislim da sam imala dovoljno vremena shvatiti što sam proživjela i da sam sposobna krenuti dalje. Sve bolje upoznajem samu sebe što sam starija, pa mi to pomaže u mojim vezama - izjavila je Scarlett te otkrila što u vezama ne tolerira.

- Ljubomorno ponašanje. Nemam ništa protiv neke rutinske provjere, ali agresivne i sebične ispade ne podnosim. To mi uopće nije privlačno, a pokazuje i da je osoba nesigurna. Najgore je kad te netko kontrolira - zaključila je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ndefre 09.04.2013.

    onda nema šta tražit samnom

  • WOMANIZER 09.04.2013.

    jako simpatična! :)

  • 2sm3tj65 09.04.2013.

    Znači ne voli Justina Timberlakea? =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare