To je to što me zanima!

Scarlett Johansson pomirila se s Disneyjem: 'Sretna sam i veseli me naša suradnja u budućnosti'

Poznata glumica optužila je Disney da su namjerno prekršili sklopljeni ugovor filma 'Crna udovica' kako bi joj financijski naštetili, a nakon javnog prepiranja, uspjeli su se nagoditi izvan suda
Vidi originalni članak

Glumica Scarlett Johansson (36), koja je u glumila lik superjunakinje Black Widow, krajem srpnja tužila je Walt Disney Co i optužila ih da su prekršili sklopljeni ugovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Johansson je podigla tužbu nakon izlaska Marvelovog filma 'Crna udovica', gdje ima glavnu ulogu. Film je u isto vrijeme pušten u kina i na streaming platformu Disney+. Njezini odvjetnici tvrdili su kako je zbog toga glumica izgubila 50 milijuna dolara zarade.

- Disney je namjerno prekršio ugovor kako bi spriječio gđu. Johansson da u potpunosti ostvari koristi svoje pogodbe s Marvelom - pisalo je u tužbi.

Disney je, s druge strane, tvrdio kako su tako postupili zbog povećanog broja zaraženih korona virusom. Sada, nakon jednog sudskog ročišta, Disney i Johansson nagodili su se izvan suda, prenosi Deadline.

JENNER 'OPRALI' U RECENZIJAMA Kylie razočarala kupce: '500 kn za ovo?! Kupaći su tanki poput papira, kvaliteta im je užasna!'

- Sretna sam što sam sve riješila s Disneyjem. Izuzetno sam ponosna na posao koji smo tijekom godina zajedno obavili i uživala sam u kreativnom procesu s cijelim timom. Veselim se nastavku naše suradnje u godinama koje dolaze - izjavila je Scarlett u priopćenju.

Niti jedna stranka nije potvrdila o kojem dogovorenom iznosu se radi, no Deadline navodi da je riječ o 40 milijuna dolara.

- Vrlo sam zadovoljan što smo uspjeli postići dogovor sa Scarlett Johansson u vezi filma 'Crna udovica' - izjavio je Alan Bergman, predsjednik Disney studija.

Smatra se kako će Johansson nastaviti surađivati s Disneyjem kao izvršna producentica.

- Cijenimo njen doprinos Marvel Cinematic Universeu i radujemo se daljnjoj suradnji na brojnim nadolazećim projektima, među kojima je i Disneyjev 'Tower of Terror - dodao je.

POGLEDAJTE POLIGRAF S MOMČILOM OTAŠEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MartinBrnčić 01.10.2021.

    Najgori film koji sam mogao gledati,ima više priče nego akcije,a navode ga kao akcijski film

  • nap 01.10.2021.

    jedna od najdražih glumica

  • Čeljo Brtika 01.10.2021.

    Jaaadna, nema za kruh pa su je "financijski oštetili".

Komentiraj...
Vidi sve komentare