To je to što me zanima!

Schwarzenegger ga provocira: Trump je zaljubljen u mene...

Američki predsjednik Trump prozvao je Arnieja zbog niske gledanosti showa 'Pripravnik'. Nakon što je ušao u politiku, Trump je prepustio mjesto voditelja Schwarzeneggeru
Vidi originalni članak

Znam zašto me stalno proziva. Donald Trump je zaljubljen u mene, rekao je glumac i bivši političar Arnold Schwarzenegger (69).

Američki predsjednik Trump (70) prozvao je Arnieja zbog niske gledanosti showa 'Pripravnik'. Nakon što je ušao u politiku, Trump je prepustio mjesto voditelja Schwarzeneggeru. Iako je bivša akcijska zvijezda također republikanac, ne podržava aktualnog predsjednika.

Arnie je dao otkaz na mjesto voditelja showa, a u intervjuu je kroz smijeh rekao kako s Trumpom ima 'dugačku i kompliciranu vezu'.

Inače, glumac je nedavno izjavio kako mu je žao što je imao aferu s kućnom pomoćnicom Mildred koja ga je koštala braka. S Mildred je dobio sina Josepha (19) , a sa suprugom Marijom Shiver (61) bio je u braku 25 godina, a zajedno imaju sinove Christophera (19) i Patricka (23) te kćeri Katherine (27) i Christinu (25).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • IndodaM 08.03.2017.

    Ovaj Trump me podsjeća na najveću žabu iz našeg jezera. Toroo ti si najveća žaba ...:)))

  • StjepanValjak 08.03.2017.

    Schwanzenegger je sperminator

  • 08.03.2017.

    čudi m,e kako terminator se svađa s svojim republikancom desničarom,hihihi ali nisam znao da trumpek voli muške?

Komentiraj...
Vidi sve komentare