To je to što me zanima!

Scijentolozi žele pomoći Amy Winehouse u nevolji

Posljednji incident kojeg je izazvala problematična pjevačica Amy Winehouse dogodio se prije tjedan dana kada je prolaznicu udarila šakom u lice
Vidi originalni članak

Incidenti koji se vežu za ime Amy Winehouse (25) u posljednje vrijeme pokazuju kako se ona još uvjek drogira iako je zbog droga umalo izgubila život. Čini se kako je nitko od njenih bližnjih ne može kontrolirati, a i ona sama ne pokazuje volju da se riješi gadne ovisnosti. Ipak, nedavno su joj ponudili pomoć iz Amerike.
- Prije nekoliko dana primila je poziv od posebnog ogranka za celebrityje Scijentološke crkve u Los Angelesu. Amy misli da su broj nabavili od jednog glazbenog producenta koji je s njom surađivao na albumu "Back to Black". Rekli su da joj žele pomoći u odvikavanju od droge te su joj ponudili da posjeti njihov centar za rehabilitaciju u Engleskoj. Njoj se ta ideja svidjela jer želi biti normalna kada Blake uskoro izađe iz zatvora - otkriva blizak Amyjin prijatelj. Scijentološki tretman pročišćavanja sastoji se od tri dijela. Prvo se ovisniku daju razni vitaminski kokteli, potom slijedi terapija saunama i detoksikacijskom dijetom, a posljednji korak uključuje rad pomoću scijentoloških priručnika za samopomoć.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Chilily 05.10.2008.

    droga je učinila svoje, što se i vidi na priloženoj slici...

  • sanja4 05.10.2008.

    ajme na šta liči!

  • Bleso 05.10.2008.

    Scijentologija - pakao i đavli, sotona i sotonjare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare