To je to što me zanima!

Scott rasplakao Kourtney: Što prije trebaš izgubiti kilograme

Kad si rodila Masona pazila si što jedeš pa si gubila na težini, rekao joj je, na što mu je ona odvratila da kilograme ovaj put želi izgubiti na zdrav način
Vidi originalni članak

Nakon što je rodila prvo dijete, sina Masona, Kourtney Kardashian (33) bila je toliko opsjednuta s dijetom da se jednom prilikom onesvijestila tijekom vožnje. Iz toga je nešto naučila, pa je poslije rođenja kćeri Penelope odlučila zdravo mršavjeti. U novim epizodama reality showa 'Kourtney and Kim Take Miami' prikazane su scene u kojima je otac njezine djece opominje da ne gubi dovoljno brzo na težini. Scott Disick Kourtney naziva strojem. 

- Kad si rodila Masona pazila si što jedeš pa si gubila na težini - rekao joj je, na što mu je ona rekla da kilograme želi izgubiti na zdrav način. 

- Samo to učini što prije - zaključio je Scott i rasplakao Kourtney koja je jednom prilikom izjavila da poslije drugog porođaja teže gubi kilograme. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • nea-zg 12.03.2013.

    joj ljudi nabrijani ste kao da je to istina,pa to je sve scenarij da bi bili zanimljiviji,ko bi gledao taj show da se svi prekrasno slažu i cvrkuću po cijele dane?!

  • GonzoyKermit 12.03.2013.

    TKO JE RASPLAKO KOGA RADI ČEGA???? nemogu vjerovati s čim se novine pune...

  • mamma mia 12.03.2013.

    ahhh...pa sama si ga je birala....al to ne znači da se on može tako ponašati....sve je u onom što i koliko dozvoliš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare