To je to što me zanima!

Scott znamo da imaš 'para', ali ne moraš to baš stalno isticati

Scott Disick, nevjenčani partner Kourtney Kardashian, na Instagramu je objavio fotografiju s njezinom sestrom Khloe prekrivenom hrpom novčanica od jednog dolara
Vidi originalni članak

Dugogodišnji partner Kourtney Kardashian (34) ne krije svoju opsjednutost novcem na društvenim mrežama. Scott Disick (30) na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu njezine sestre Khloe Kardashian (29) prekrivene mnoštvom novčanica od jednog dolara.

- Upravo sam se probudio, ne mogu spavati, nedostaje mi moja Khloe - napisao je Scott koji je s Kourtney sedam godina u vezi, a sudeći prema fotografijama veoma je blizak s njezinom mlađom sestrom.

Khloe je trenutačno na promotivnoj turneji njihove odjevne linije, a Scottu očito nedostaje njezino društvo.

Scott se voli praviti važan

Ovo nije prvi put da se Scott na društvenim mrežama hvali svojim bogatstvom. Jednom je umjesto role wc papira načinio onu od mnoštva novčanica i objavio fotografiju. Kritizirali su ga zbog lošeg ukusa. 

Čini se da Scott, čije se bogatstvo procjenjuje na 12 milijuna dolara, nema pametnijeg posla od poziranja s novcem. Uživa u bogatstvu od malih nogu jer potječe iz imućne obitelji, i to obožava naglašavati. U njegovoj kolekciji automobila nalaze se bijeli i žuti Rollys Royce, Lamborghini Murcielago i Audi R8 kao i brojni drugi skupocjeni primjerci. Također, skuplja skupocjene satove.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dracarys1295 22.11.2013.

    da nema obitelji Kardashian, 24 sata ne bi imao o čemu pisati :)

  • nata callahan 22.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_317375 22.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare