To je to što me zanima!

Scout Willis: Mrzim svog tatu i mamu, ali imam koristi od njih

Kći Demi Moore i Brucea Willisa na Twitteru je pisala o seksu, drogi i mržnji prema roditeljima. Njihov glasnogovornik tvrdi da je to radila zbog projekta na fakultetu
Vidi originalni članak

Na Twitteru je pisala o seksu, drogama i o roditeljima koje mrzi. Scout Willis (20) studira na sveučilištu Brown i glasnogovornik njenih roditelja tvrdi da su svi njeni 'tweetovi' zapravo dio projekta koji je morala napraviti za jedan od kolegija koje sluša. 

- Mrzim kapitalizam, isto kao što mrzim i svoje roditelje, ali oboje mi tako dobro služe i mogu ih koristiti - objavila je Scout na Twitteru. 

Kći Demi Moore (49) i Brucea Willisa (56) na društvenoj mreži objavila je i da je Terry Richardson htio seks s njom, no ona nije bila zainteresirana. Umjesto seksa dala mu je da je fotografira golu u kupaonici. Glasnogovornici njenih roditelja tvrde da su sve objave izmišljene i zapravo su eksperiment. Scout je profil navodno otvorila s još dvoje studenata i cilj je bio vidjeti na što će javnost najviše reagirati. Rumer (23) i Tallulah (18) preko glasnogovornika su poručile da na sve ovo nemaju komentara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • loraa2 10.03.2012.

    nije ni čudno da je mala takva ispala uz one debile od roditelja!

  • pricalica 10.03.2012.

    E pa da su dobri roditelji ima i gorih,da ima koristi od njih i ima financijske prije svega,da mrzi kapitalizam kosi se s njenom izjavom da ima korist od roditelja i kako se nosi...nebuloze zbunjenog djeteta jos zbunjenjih egocentricnih roditelja,mislim kad se njen tata od silnih jebica stigao pozabavit njome i mama opsjednuta mladim sinomuzem?

  • LiLu 10.03.2012.

    mrzio bi ih i ja da su mi tako glupo ime dali !

Komentiraj...
Vidi sve komentare