To je to što me zanima!

Sean o vezi sa Charlize: Mora da smo poludjeli, nema druge

Poznajemo se godinama i jako smo dobri prijatelji. I onda odjednom kao da smo udarili o nešto i poludjeli i sad smo, eto, tu gdje jesmo, komentirao je Penn vezu
Vidi originalni članak

Na zabavu koju svake godine organizira kako bi skupio novac za svoju zakladu koja pomaže ljudima na Haitiju, Sean Penn (54) ove godine nije došao sam. S njim je bila Charlize Theron (39), njegova djevojka koju je tijekom božićnih blagdana navodno i zaprosio.

Tijekom razgovora s novinarima, dvostruki oskarovac nije htio previše pričati o ljubavnom životu i vješto je izbjegao odgovor na najzanimljivije pitanje - jesu li on i Charlize zaručeni.

- Poznajemo se godinama i jako smo dobri prijatelji. I onda odjednom kao da smo udarili o nešto i poludjeli, izgubili razum i sad smo, eto, tu gdje jesmo - kroz smijeh je rekao glumac. Dodao je da o ljubavi ne može i ne želi pričati pred kamerama jer jednostavno mrzi ljude koji to čine s neopisivom lakoćom.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • muskarac 16.01.2015.

    ovaj glumac djeluje ka da non stop drzi whisky u jednoj ruci a cigaru u drugoj i djeluje nekako neuhvatljivo i zlocesto ali je isto tako nevjerovatno privlacan bez obzira sta ga gledam i mislim se" a ruzan li si..."

  • buraz od joze 16.01.2015.

    možda ga je vidjela kroz plot dok piša....jer drugog objašnjenja nema....

  • LePaz 16.01.2015.

    meni bas zrace skupa i iako se ne cini logicno, djeluju mi kao savrsen par!

Komentiraj...
Vidi sve komentare