To je to što me zanima!

Seasplash festival traje od 18. do 22. srpnja, ima i novi stage

Osim glavnog dijela festivala, organizatori su mislili i na popratni kulturni i sportski program, dnevni program na plaži, radionice i chill out zonu. Festival je u srpnju
Vidi originalni članak

Seasplash festival u Puli ove godine se održava po 11. put i to od 18. do 22. srpnja. Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala i jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji, a održava se u Šitnjanu u Puli.

Osim glavnog dijela festivala, organizatori su mislili i na popratni kulturni i sportski program, dnevni program na plaži, radionice i chill out zonu. Ovogodišnji Seasplash donosi i novi stage - Clashslash.

Ovogodišnjem linu upu festivala pridružili su se: Adrian Sherwood (UK) Zion Train (UK)  Newham Generals (UK)  Dubblestandart feat. Jazzmin Tutum (A/D)  Jahcoustix (D), Ital Horns meet Bush Chemists (UK)  Twilight Circus (NL) Inner Terrestrials (UK) Channel One (UK)  Prti Bee Gee (Srb)  Fogata Sounds (F) Warrior Charge Sound System (I), Antenat (Hr)  Digitron Sound System (Hr)  Dubble (Hr)  Radio Aktiv (Hr) Chew The Fat! Croatia (Hr)  Egoless (Hr)  Balkan Kolektiv (Hr)  I-Tal Jam (Hr).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare