To je to što me zanima!

Šećer na kraju: Anđa Marić je zvijezda novogodišnjeg Cafea

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Ono što bi druge slomilo, Anđu Marić je osnažilo. Ova 2022. godina bila joj je, kaže nam pjevačica i spisateljica, najbolja dosad. Posebno nam je drago da baš ona, hrabra i jedinstvena, krasi novogodišnju naslovnicu. U velikom intervjuu samo za Cafe otkriva nam planove u novoj godini, vjeruje li i dalje u ljubav, što priprema na glazbenom planu...

Nedavno nas je napustio veliki Massimo Savić. Anegdota s glazbenikom prisjetio se njegov prijatelj, pjevač Neno Belan, koji sa svojim Fiumensima u Malom Lošinju ispraća Staru godinu.

Lice godine definitivno je Zlatko Burić Kićo, prvi Hrvat koji je dobio nagradu Europske filmske akademije za najboljega glumca, za ulogu u sjajnom filmu ‘Trokut tuge’. Uloga u trilogiji ‘Pusher’ promijenila mu je život.

Ovom 2022. zadovoljan je i ispunjen i Matija Cvek, kojem je nedavni koncert u Domu sportova kruna karijere.

Donosimo i serije koje su obilježile ovu godinu na izmaku, kao i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

POGLEDAJTE VIDEO: SRPSKA MINISTRICA IZGUBILA ŽIVCE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatni_Pan 30.12.2022.

    Tko?

  • Michelle Ivanova 30.12.2022.

    Ne postoji ništa što vi ne možete.Sretno!

  • Kraljev sud 29.12.2022.

    Samo hrabro i sretno naprijed. Nedaj se

Komentiraj...
Vidi sve komentare