To je to što me zanima!

Šefica pozirala u donjem rublju: Riri je pokazala zavidne obline

Nakon što je lansirala vlastitu liniju seksi donjeg rublja pod nazivom 'Savage x Fenty', pjevačica je pokazala kako je sama sebi najbolja reklama. Nerijetko pozira u donjem rublju iz svoje kolekcije
Vidi originalni članak

Rihanna (32) je nedvojbeno puno puta dokazala kako je sama sebi najbolja reklama. U vlastitoj liniji seksi gaćica pod nazivom 'Savage x Fenty' najčešće pozira sama. A ni ovoga puta nije izgledala ništa manje senzacionalno u jarko ružičastom kompletu donjeg rublja.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Rihanna istaknula stražnjicu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zavodljivo je pozirala u plićaku bazena, a u rukama je držala sunčane naočale. Kombinaciju je upotpunila mnoštvom nakita. Rihanna nakit nosi na poseban način, s velikom sigurnošću i stavom.

Dok je ponosno pokazivala svoje obline, Riri je uputila smrknuti pogled prema kameri, a ispod grudi joj se isticala njezina poveća tetovaža.

Ranije ovog mjeseca predstavila je još jedan komplet donjeg rublja i to u žutoj boji. 

A osim što raspolaže dobrim glasom i stasom, bankovni račun također je na njezinoj strani. Osvanula je na trećem mjestu liste najbogatijih glazbenika Sunday Timesa, i to s procijenjenim bogatstvom od 600 milijuna dolara, što iznosi vrtoglavih 4,2 milijardi kuna.

RAZVESELILA FANOVE Rihanna pozirala u prozirnom donjem rublju: Šefica se vratila

Osim što je lansirala vlastitu liniju seksi donjeg rublja pod nazivom 'Savage x Fenty', za njezinu zaradu je velikim djelom zaslužno partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH. Glazbeni album nije izdala od 2016.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Krušo Hagur 02.07.2020.

    Zašto u svakom članku piše "Šefica"? Kakva šefica?

  • 02.07.2020.

    Baš zgodna ženska je.

  • DamTi18cm 02.07.2020.

    Mislim da sam ju vidio u nekom spotu s kišobranima. Zgodna je žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare