To je to što me zanima!

Šefica Voguea A. Wintour mrzi pjevačicu Lady GaGu

Lady GaGa je na nedavno održanom MTV 'Video Music Awardsu' nosila kostim od sirovog mesa. Urednica Voguea misli da je pjevačica razmažena
Vidi originalni članak

Anna Wintour (60) na nedavnoj dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada okomila se na pjevačicu.
- Lady GaGa (24) je razmaženo derište. Kasni na sastanke i misli da se svijet vrti oko nje. Takvo ponašanje uništit će joj karijeru - rekla je urednica Voguea. Na MTV Video Music Awardsu osam nagrada odnijela je Lady GaGa. Ona nije zapanjila publiku i gledatelje samo velikim brojem osvojenih nagrada već i svojim kostimima koje je mjenjala skoro svaki put kad bi išla na pozornicu. Tako se među neobičnim kreacijama koje uključuju i one preminulog dizajnera Alexandera McQueena, našao i kostim napravljen od sirovog mesa. Kostim od istog 'materijala' nosila je nedavno i na snimanju naslovnice japanskog izdanja časopisa Vogue. Ipak, ovaj put tim je kostimom prekrila gotovo cijelo svoje tijelo, a i jedna 'šnicla' poslužila joj je umjesto šešira dok je za Vogue samo ekstremne djelove tijela prekrila odrescima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_49141 16.09.2010.

    Fuuuuj. To mora da je gadno smrdilo!!!!!!

  • music16 16.09.2010.

    hahah joj anna anna ko se svaka cast za posao i sve to,al ti si inace poznata kao zloglosna i mislim da je anna bas ljubomorna sto je gaga od nje popularnija i poznatija nego kaj je anna ikada bila.

  • lanchie 16.09.2010.

    lol, trebalo bi Gagu u spot \"who let the dogs out\" s tim mesom, pa da vidiš kaj bi bežala

Komentiraj...
Vidi sve komentare