To je to što me zanima!

Šeherezada bi željela doći u Hrvatsku vidjeti 'fanove'

DOVEST ĆE I ONURA? Glumica Bergüzar Korel ne odvaja se od supruga Halita i mezimca Alija. Ako joj obveze dopuste doći će posjetiti 'fanove'
Vidi originalni članak

Razveselilo me što je ‘1001 noć’ među najgledanijim serijama u Hrvatskoj. Nadam se da ću idućih mjeseci, ako mi obveze dopuste, doći posjetiti obožavatelje u Hrvatskoj, rekla je Gloriji Bergüzar Korel (28). U Hrvatsku će vjerojatno povesti supruga Halita i sina Alija. Otkrila je da bi baš poput Šeherezade napravila sve za sina. U seriji je Šeherezada spavala s Onurom za 200.000 dolara kako bi bolesnom sinu Kanu platila liječenje.
- Osjećam da bih mogla srušiti svijet ako netko poželi nauditi Aliju. Nadam se da se neću naći u takvoj situaciji - kazala je turska zvijezda. Dodaje kako je slaba na životinje i djecu.
- Na ulici je majka tukla petogodišnju kćer. Izašla sam iz automobila i rekla joj da prestane. Odgovorila mi je da je ima pravo tući. Jedva sam se suzdržala da joj ne skočim za vrat - kaže Bergüzar, koja se u slobodno vrijeme bavi fotografijom.

ALI KEMAL PONOVNO ODLUČI OSTAVITI FUSUN
Keremovo srce je slomljeno nakon Šeherezadina priznanja da voli Onura, a Benu gubi svaku nadu u ljubav s njime. Ali Kemal ponovno odluči ostaviti Fusun jer sazna da je Džanselina trudnoća rizična. Traži očevo dopuštenje da napusti obitelj. Seval se jako brine jer se Kerem zatvara u sebe. Fusun je nesretna zbog Kemalova odlaska, a Burhan i Nadida su bespomoćni. Peride prijeti Šeherezadi da ne žudi za bogatstvom obitelji Aksal.

ŠEHEREZADA I ONUR BROJE DANE DO SVADBE
Onura naljuti Šeherezadina odluka o potpisivanju predbračnog ugovora. Nakon što je čula kako joj sin u bunilu doziva Šeherezadino ime, Seval odluči spojiti Benu s Keremom. Fusun prijeti Aliju Kemalu da će mu zabraniti posjet kćerima. Šeherezada i Onur broje dane do svadbe i odluče reći Kanu da će se vjenčati. Unatoč Šeherezadinu protivljenju, Mihriban traži novi posao. Šeherezada je iznenanđena Burhanovom odlukom o nasljedstvu.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • halo 30.09.2010.

    @| chelsea_fan........To !!!!!.....slažem se !!!!

  • Rombie 30.09.2010.

    vratite severinu, vlatku, dolku, simonu i sve ostale naše \"moralne\" žene! nemojte još takve uvozit!! imamo ih koliko vam srce želi!!

  • Determinator 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare