To je to što me zanima!

Seka Sablić: Isprobavala sam droge i imala jake halucinacije

Lik Seke Sablić u novoj humorističnoj seriji 'Nemoj da zvocaš' zapalio je joint. Komentirajući tu scenu, slavna glumica priznala je da je probala i 'žešće droge'
Vidi originalni članak

Nikad se nisam ustručavala isprobavati droge. Bila sam s kolegom u Meksiku i dogovorili smo se da uzmemo nešto. Nismo htjeli marihuanu, ni hašiš, već sam probala neku baš 'oštru' drogu. Imala sam žestoke halucinacije - priznala je Seka Sablić (74). 

No kada su je novinari nastavili ispitivati o halucinacijama koje je imala, glumica više nije o tome htjela pričati. Poručila im je da 'pitanju nekog drugog'. 

- Ma droga je đubre, govno, bježite svi od toga kao od vraga. Poručila bih mladima da ne nasjedaju na priče kako marihuana zapravo nije droga - kazala je Sablić.

Glumica se nedavno pojavila i u Severininom novom spotu za pjesmu 'Silikoni'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • menart 06.10.2016.

    Najaca YUzvijezda. Koma ziva... al serija Ljubav, navika, panika kidaaa. Davio sam se od smija. Veliki pozdrav svima ovdi

  • medeki 05.10.2016.

    Probao sam u dva navrata "medicinsko ulje kanabisa"..........drugi put samo da vidim hoće me smantat kao prvi. I jeste. Ne volim osjećaj kad nemam kontrolu nad svojim mozgom, neko vrijeme nisam bio svoj. Nikad ne bih to uzimao osim u slučaju teške bolesti!

  • bosanac 05.10.2016.

    Seka ima jednog brata koji zivi na Kubi, svodnik je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare