To je to što me zanima!

Seke bi svirala trubu: Kako to puhneš da iz nje ide pjesma?

Uz napetosti, svađe i ljubavne susrete u novim epizodama 'Ruže vjetrova', tu je uvijek legendarna Seke koja će vam svojim doskočicama izmamiti smiješak na lice
Vidi originalni članak

Seke Odak bi rado naučila svirati trubu, ali joj nikako ne ide. Za savjet je pitala Petra kojeg glumi Slavko Sobin. Na portalu 24sata možete pogledati najnovije 'bisere' koje Nives Ivanković 'valja' u seriji 'Ruža vjetrova'. Osim što je muči što ne zna svirati trubu, Seke u seriji priča i o osnovnoj školi, najdražem predmetu, zašto voli brojke, svom prvom šleperu i kako bi s njim do Engleske. 

Uz napetosti, svađe i ponovne ljubavne susrete koji od 1. listopada slijede u novim epizodama 'Ruže vjetrova', tu je uvijek legendarna Seke koja će svojim doskočicama izmamiti smiješak na lice svim vjernim obožavateljima 'Ruže vjetrova'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • una222 30.09.2012.

    Seke je zaštitni znak serije..

  • meryy 29.09.2012.

    meni se ne sviđa ovaj glumac na slici.izgleda mi kao neka gladna voluharica

  • djberg34 29.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare