To je to što me zanima!

Seki pas pojeo obuću vrijednu 150 tisuća kn: To mi nije bitno

Seka Aleksić je za srpski Alo izjavila da joj nije bitna materijalna šteta već sreća njezine nekoliko mjeseci stare kujice Vivian koja joj je uništila tridesetak pari obuće
Vidi originalni članak

Folk pjevačica u svom domu ima pravo malo životinjsko carstvo jer obožava životinje, piše srpski Alo. Suprug Veljko Piljkić i ona brinu se za psiće koje su nazvali Cezar, Sofija, Vivian, Sara i Barbara. No Seki Aleksić probleme zadaje Vivian, ženka pomeranca, odnosno, njemačkog patuljastog špica. Omiljena poslastica za grickanje su joj, osim namještaja, Sekine mnogobrojne skupocjene cipele. Kujica je dosad uništila tridesetak pari obuće u vrijednosti 20.000 eura (150 tisuća kn). 

- Vivian rastu zubići pa je zbog toga malo nervozna. Materijalna šteta nije bitna, najvažnija mi je njena sreća - komentirala je Seka.

Iako im je napravila veliku štetu pjevačica i njezin suprug pomirili su se s tim i čekaju da se smiri. Nakon što su pozvali veterinara on ih je utješio riječima da je to normalna reakcija za štence i da moraju imati dosta strpljenja.

- Vivian je ženka pomeranca stara nekoliko meseci. Držali su je kao malo vode na dlanu, mazili i pazili, ali ima čudnu narav. U početku je sve bilo u redu dok joj se zubi nisu počeli mijenjati. Iako ima svu udobnost - veliku kuću, ogromno dvorište, igračke, garderobu i društvo - ona se ne može smiriti. Zadaje opasne probleme vlasnicima tako što im je uništila sav namještaj, ali i obuću - otkrio je izvor i dodao da odmah pobjegne kada je puste u dvorište pa je satima moraju tražiti.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ruzana 02.05.2012.

    kako vec dugo nema soraje ovi nam uvaljuju aleksicku,isto sranje samo drugo pakiranje

  • Mél.C.B.🌼 02.05.2012.

    i meni je moj zlatni retriver dok je jos bio bebica unistio najdrza litnje sandale od 20€, vikala sam na njega i na sebe; jer ja sam mu ih ostavila pod zubima...i vise se to nije desilo jer sam od tada pazila di ih ostavljam....tako daaaa Aleksicka moja, triba imat minimalno mozga za shvatit kako stavri idu..ili si se ti samo tila pofalit kako ti je ljubimac pojeo necijih 5 godina place...grupo kako god okrenes!

  • rosie_1 02.05.2012.

    može se, ima se..... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare