To je to što me zanima!

Tajnica Patricija iz serije 'Ne daj se, Nina' rodila je prvo dijete

Vijest o trudnoći na društvenim mrežama objavila je u lipnju, pozirajući u kupaćem kostimu koji je istaknuo trbuščić. S partnerom je u vezi više od devet godina, a o privatnom životu malo govori
Vidi originalni članak

Ti si bio svugdje u mojem svemu. Pile moje, pače moje malo... Lavče moje, napisala je na društvenim mrežama glumica Bojana Ordinačev (41) povodom rođenja prvog djeteta. Javnost je pamti po ulozi sekretarice Patricije Vučković iz serije 'Ne daj se, Nina'.

POGLEDAJTE VIDEO: Bojana odgovorila na 24 pitanja

Zbog rođenja sina je dobila brojne poruke podrške i lijepe želje.

Među prvima joj je čestitala i Lana Gojak Bajt (37), koja je u spomenutoj seriji utjelovila Ninu. Ona je postala majka prvim danom kolovoza, a na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Pina.

Bojana je vijest o trudnoći objavila u lipnju, pozirajući u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je otkrivao trudnički trbuščić. Spol bebe je podijelila s pratiteljima na Instagramu tako što je iz kutije pustila plave balone i obznanila da im stiže dječak. 

Glumica je s partnerom u vezi više od devet godina, ali o svom privatnom životu ne priča puno.

- Ne mislim da se tu nešto specijalno ima za reći. Sasvim sam normalna djevojka s normalnim dečkom i mislim da smo kao svaki drugi par. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Staloženija sam, smirenija, razumnija, tolerantnija. Uživam u tome što sam sama savladala svoj karakter, a ne netko drugi. S dečkom pored partnerskog odnosa njegujem i prijateljski. Jedno drugom zaista smo obitelj. Imamo i slične interese - ispričala je prošle godine za Story.rs.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.10.2021.

    Lijepa bila i ostala. Inace super je bila ta serija,..danas sami Turci i njihovi obicaji,..servirani nasim kucanicama iz dana u dan.😕 steta sta nisu snimili dalje nastavke da saznamo jesu li se David i Nina zaljubili i postali par.🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare