To je to što me zanima!

Seks, droga i cestovna patrola: Budale na putevima Kalifornije

Kad se udruže neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac, koji se češće se sukobljavaju no što uspijevaju funkcionirati skupa, problemi će iskrsnuti oko apsolutno svega
Vidi originalni članak

Što se dogodi kada sparite bivšu polomljenu zvijezdu X-Gamesa ovisnog o lijekovima protiv bolova i pretjerano samouvjerenog tajnog FBI agenta opsjednutog seksom, date svakom značku i motor i pustite ih na osunčane ceste Južne Kalifornije? Dogodi se CHIPS.

Štoviše, ako ste scenarist i redatelj Dax Shepard, napravite buddy cop komediju koja pršti od akcije, vratolomija i humora s oznakom R. Shepard također glumi Jona uz Michaela Peñu koji je u ulozi njegovog partnera Poncha. U filmu 'CHIPS' također glume Rosa Salazar ('Trilogija različita: Pobunjena'), Adam Brody ('Pijanist'), Kristen Bell ('Zamrznuto kraljevstvo') i Vincent D’Onofrio ('Jurski svijet').

Jon Baker (Shepard) i Frank 'Ponch' Poncherello (Peña) upravo su se pridružili Kalifornijskoj cestovnoj patroli (CHP) u Los Angelesu, ali iz posve različitih razloga. Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava ponovno dovesti u red svoj brak i svoj život.  Poncherello je arogantni tajni FBI agent koji istražuje višemilijunsku pljačku koja bi mogla biti organizirana iznutra - unutar CHP-a.

Neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac se udružuju, no češće se sukobljavaju nego što uspijevaju uspješno funkcionirati pa im baš i nije lako biti partnerima. No s Bakerovom jedinstvenom vještinom vožnje motora i Ponchovim iskustvom možda bi i moglo upaliti…ako prije ne izlude jedan drugoga.

Pogledajte video

- Ovo je priča o dvojici vrlo različitih tipova s jako različitim ciljevima i vještinama, koji moraju naučiti biti partneri, pomoći jedan drugome te povjeriti jedan drugom svoj život. U filmu ima golotinje i epskih potjera, uništavanja i eksplozija. Akcija je stvarna, vratolomije su stvarne i borbe su skoro stvarne - izjavio je Shepard.

Buddy cop komediju 'CHIPS', u distribuciji Blitza, pogledajte od 23. ožujka u svim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rafo 21.03.2017.

    Mislim da neće ponoviti uspjeh Erica Estrade i Larryja Wilcoxa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare