To je to što me zanima!

'Seksi baka': Neda Ukraden je na plaži pokazala zavidnu liniju

Pohvalila se i da joj 'malo za sriću triba'. Naglasila je da su joj unuci prva i najdraža čestitka. Zahvalna sam Bogu za sretan i ispunjen život , zaključila je pjevačica
Vidi originalni članak

Iako je u četvrtak proslavila 68. rođendan, Neda Ukraden pohvalila se svojom zavidnom figurom. Pjevačica se sa ljetovanja u Malinskoj pohvalila fotografijama u badiću te poručila kako je u životu presretna sa svojim godinama, obitelji i publikom.

- Otvorite šampanjac, nek boli dušmane! Jer, za izgled se pobrinuo photoshop by dragi Bog - rekla je Ukraden. 

Pohvalila se i da joj 'malo za sriću triba'. Naglasila je da su joj unuci prva i najdraža čestitka. - Zahvalna sam Bogu za sretan i ispunjen život - zaključila je pjevačica.

- Spremna sam za plažu, nosit ću i bikinije. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - rekla je pjevačica.

Podsjetimo, pjevačica je početkom godine izgubila majku. Ubrzo nakon toga na društvenoj mreži posvetila joj je pjesmu, a odmah nakon toga joj je netko hakirao profil. Taj incident ju je šokirao.

SEKSI BAKA Neda Ukraden: Ne osjećam se staro, još mogu u seksi bikini

-  Moja utjeha je moja porodica. Hakeri ne mogu uništiti ljubav mojih unuka! Niti moju karijeru! Ponovo sam sa vama ! Ljubi vas vaša Neda - rekla je tada pjevačica.

VIDI OVO: 7 znakova da vam partner nije vjeran.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • tajnamoja 18.08.2018.

    Izgleda bolje od mene.

  • saitek1970 17.08.2018.

    jel ovo modni hračak slikao i obradio...

  • CarminaBurana 17.08.2018.

    ispunjen zivot??? da imas ispunjen zivot uzivala bi sa svojom kceri i unukom i bila zahvalna na njima a ne skidala se gola i pucit operirane usne i nacrtane obrve da lijecis komplekse...niti si bila dama niti to mozes postati

Komentiraj...
Vidi sve komentare