To je to što me zanima!

Seksi baka: Neda Ukraden u vezi s čak 40 godina mlađim?

LJUBAV NE POZNAJE GODINE Pjevačica je navodno u vezi s puno mlađim muškarcem. Njezini prijatelji govore kako je zbog nove veze sretnija nego ikad
Vidi originalni članak

Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo tko zna da ju je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se s njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj ta veza jako odgovara, Stalno je nasmijana i dobro raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti ih spominju. Zasad se viđaju u stanu i trude se sakriti vezu za koju znaju svi njihovi prijatelji, rekao je izvor blizak pjevačici za srpski Alo.

Neda Ukraden (64) sve je oduševila svojim transformacijama u srpskoj inačici showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a kako je tamo često morala nositi i oskudne kostime, svi su joj počeli hvaliti odličan izgled. Ona pak uživa i u komplimentima i u pažnji mlađih muškaraca.

- Moji vršnjaci okupirani su djevojkama od 20 godina pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvijek ističem koliko je važno da je čovjek mlad duhom, a godine nisu bitne. Godi mi što se za mene zanimaju dosta mlađi muškarci - rekla je Neda kada su ju upitali za komentar njezine veze s mlađim muškarcem.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • diavol of Croatia 25.11.2015.

    Dobra baba.

  • dik 01.11.2014.

    Hm...neki su ljubomorni! Pa zena ne skriva godine...ok ova je fotka malo "sredena" ...vidio sam ju ljetos na koncertu ...nije tako zgodna ali je u formi.. Komad je i nije cudo da ju muskarci gledaju...pa zar i mi ne gledamo mladje zene! . .? Pa neka zena uziva to nema veze sa definicijom " treba znati stariti dostojanstveno"

  • liliana 01.11.2014.

    Zašto ne,treba sve probat.Njeni vršnjaci gledaju mlade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare