To je to što me zanima!

Seksi BB Soraja u halterima je pucala na sve pred sobom...

Bivša stanarka BB-a u srpskom izdanju Playboya pozirala je gola, u halterima, u hokejaškim štitnicima i sa pištoljima. Glumi junakinju iz kompjuterske igre
Vidi originalni članak

Oduševljena sam fotografijama, a ova s pištoljem mi je najdraža. Lijepo izgledam, a opet ne vulgarno. Nadam se da će se javnosti svidjeti moje golišave fotografije, rekla nam je bivša stanarka regionalnog 'Big Brothera'.

Fotografije Soraje Vučelić (24) u petak će izaći u srpskom izdanju Playboya. Gola, samo u hokejaškim štitnicima i sa štapom u rukama, smješkat će se s Playboyeve naslovnice.

- Nisam se samo izležavala gola na fotelji. Glumila sam junakinju iz kompjuterske igre pa snimanje nije bilo lako. No uživala sam držeći pušku i pištolj u ruci jer sam tada bila opasna - rekla je Soraja.

Ovaj tjedan u Beogradu je počela voditi emisiju 'Sve za ljubav', zajedno s Brandonom Radonićem. Za mjesec dana glumit će i u spotu poznatog srpskog pjevača, no nije željela otkriti o kome se radi.

- U ljubavi je sve po starom. Zaljubljena sam i sretna - kaže Soraja tajeći ime svog dečka.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • acondr10 01.10.2011.

    Nema više loših cura ni loših prilika , što ne riješi priroda riješi kozmetika !!

  • ecolozzi 01.10.2011.

    Nabijem ti više fotoshop, izgleda sve umjetno (kad i je).Užas hajde da se to malo kombinira pa staviš malo ovako futuristički, ali baš svi časopisi da raade istu stvarzbilja nema smisla.Ma koji bilmez upće kupuje te lažnjake, još malo pa će mislit da smo u crtanom.

  • kukurijek 01.10.2011.

    šteta u bb-u mi se činila jednom od normalnijih stanarki sa stavom.al umisto da iskorištava mozak,ona ide u playboy...žalosno...još je cilu nacrtali.neukusno.bljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare