To je to što me zanima!

Seksi domaćice: 11 najvrelijih scena iz domaćih filmova

Neke od ovih scena su seksi, neke komične, neke tragične, ali sve su legendarne. Ovo su najbolje scene koje nam je domaća filmska industrija servirala u zadnja četiri desetljeća
Vidi originalni članak

Rezultati 'seksi scena' u filmovima su često bljutavi, neuvjerljivi, usiljeni, ili tragikomični, no za svaki 'ne znamo kuda ide radnja pa ćemo se skinuti' kadar smo od našeg domaćeg filma dobili i po barem jednu upečatljivu scenu koja jednostavno pršti strašću. Neke od ovih scena su samo seksi, neke malo komične, neke dijelom tragične, ali sve su - legendarne!

Evo, dakle, našeg izbora najvrelijih scena koje nam je domaća filmska industrija servirala u zadnja četiri desetljeća:

Sami - 2001.

Sami je jedan bizarni filmski eksperiment Lukasa Nole koji neće sjesti svakome, ali uzavrela scena druženja između Leona Lučeva i Nine Violić je vjerojatno nešto na što će većina filmofila odobravajuće klimati glavom.

Fine mrtve djevojke - 2002.

Osim što se radi o fantastičnom filmu koji na vrlo potresan način duboko  uranja u sferu društvene kritike, ovaj uradak se također može pohvaliti i s najsenzualnijom lezbijskom scenom ikada snimljenom na ovim prostorima koja bez previše eksplicitnosti ipak uspijeva prštati sirovom strašću.

Zagreb capuccino - 2014.

Što zgrade i vibratori imaju zajedničko? Redateljica Vanja Sviličić je u Zagreb capuccino paralelno iskoristila oboje da dočara zaigrane aktivnosti omiljene nam Mile Elegović.

Ostatak popisa najseksipilnijih scena u domaćim filmovima donosi IGN Adria!

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare