To je to što me zanima!

Seksi Elena Satine svjesna je svoje popularnosti i ljepote

Već je kao djevojčica bila u gruzijskoj pop grupi Nergebi, a to ju je odredilo za cijeli život. Tih je godina odlučila postati glumica i dosta dobro joj ide
Vidi originalni članak

Elena Satine je glumica rođena u Gruziji, a kad je imala pet godina, s obitelji se preselila u Soči. Svjesna je da joj je isklesano tijelo veliki adut, pa se ne libi pokazati ga.

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU Atraktivna Alina Artts voli biti u društvu opasnih MMA boraca

Svaki dan 24sata predstavljat će vam po jednu ljepoticu iz gradova domaćina Svjetskog prvenstva u Rusiji. Eleni je majka operna pjevačica, a otac je radio u tekstilnoj industriji, pa nije čudo da je i ona krenula u umjetničke vode. 

Već je kao djevojčica bila u gruzijskoj pop grupi Nergebi, a to ju je odredilo za cijeli život. Tih je godina odlučila postati glumica i dosta dobro joj ide. Glumila je u nekoliko američkih serija, a najpoznatija je po ulogama u “Melrose Placeu”, “Twin Peaksu” i “Poirotu”. 

'IZ RUSIJE S LJUBAVLJU' Lijepa Natalia nije zaboravila na svoje siromašno podrijetlo

Njene ambicije tu ne prestaju i nada se još većim ulogama. Elena je do ušiju zaljubljena u Tysona Rittera, s kojim se zaručila 2013., a iste godine su se i vjenčali. 

Svjesna je svoje popularnosti i ljepote, a sretna što muž nije ljubomoran, nego upravo suprotno. Sretan je kad se njegova zanosna Elena fotografira i pokazuje tijelo jer smatra da ima što pokazati i da takvo nešto ne valja kriti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • GlobalHawk 11.06.2018.

    OK, a di je to ona išta pokazala? Više kože vidiš na tramvajskoj stanici :P

  • ales 10.06.2018.

    voše sexy je kasarka iz lokalnog špara, mlada je, kvalitetna i podatna

  • Jedan_dečko 10.06.2018.

    Šta je tu tocno seksi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare