To je to što me zanima!

Seksi J.Lo na udaru kritičnih fanova: I njoj su našli manu

Bez obzira na godine, Jennifer Lopez može se pohvaliti 'ubojitim' tijelom. Sve to, otkriva, je zahvaljujući načinu prehrane, izbjegavanju alkohola i vježbanju
Vidi originalni članak

Latino diva Jennifer Lopez (46) za proslavu rođendana svoje plesačice Tere Perez pokraj bazena odabrala je bijeli jednodijelni kupaći kostim s 'opasnim' dekolteom. Ipak, čini se da su joj njeni obožavatelji i u ovom seksi izdanju uspjeli pronaći manu.

Naime, pjevačica  se 'lookom'  pohvalila i na Instagramu, a mnogi su primijetili kako se dekolte seksi J.Lo u prirodnom izdanju znatno razlikuje od onog za crveni tepih, a neki su joj čak poručili da 'pojede nešto'.

Bez obzira na sve, Lopez se može pohvaliti 'ubojitim' tijelom. Sve to, otkriva, je zahvaljujući načinu prehrane, izbjegavanju alkohola i vježbanju

Podsjetimo, Jennifer ima blizance Maximilliana Davida i Emmu Maribel (8) s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem od kojeg se rastala 2011. godine nakon sedam godina braka. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • kung fu panda 07.06.2016.

    kako ste krenuli secirati ženu jedino pitanje koje mi pada na pamet je :koliko košta kg??? šalu na stranu žena izgleda odlično

  • alladin_1 06.06.2016.

    žena je skroz ok, i više od toga!! Građena je tako da ima manje cicke a veču guzu. Strukirana je i bokata, a ja recimo to baaaaš volim :))))

  • PuCa_3 05.06.2016.

    na ovoj jednoj slici sam mislio da ima ribacke hlace... inace odlicno izglead za svoje god., samo sto su mi neke njezine izjave katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare