To je to što me zanima!

Seksi Lady GaGa: Stražnjicu na plaži pokazuje u tangama

Pjevačica si je u svom pretrpanom rasporedu priuštila nekoliko slobodnih dana koje provodi na Bahamima. Koliko joj je divno, hvali se fotografijama na Instagramu
Vidi originalni članak

Od početka tjedna Lady GaGa (29) zabavlja se na Bahamima. Da je izabrala odlično mjesto za odmor i opuštanje pokazuju fotografije koje svakodnevno dijeli na Instagramu. 

Već početkom tjedna pohvalila se fotografijama u bikiniju, a ni ovoga puta svoje obožavatelje nije razočarala. Pozirala je u zelenom mini bikiniju s leđa pa je u tangama pokazala stražnjicu na Bahamima. 

Iako je neko vrijeme bila na meti internetskih komentatora jer se navodno udebljala, osobni trener pjevačice tvrdi da je Lady GaGa osoba koja jako voli svoje tijelo.

- Ona jako voli jesti, voli sve vrste talijanske hrane, salate i japanske specijalitete - otkrio je Harley Pasternak. 

Dodao je da je Lady GaGa osoba koja je uvijek fit, no prisjetio se razdoblja kad je 2013. godine odgodila nastupe jer je ozlijedila kuk. 

- Tad nije mogla vježbati pa joj je tijelo izgledalo drugačije. Osjećala se loše zbog toga, no kad je opet počela vježbati, nije joj trebalo dugo da se vrati u formu  - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 358

  • KimKK 20.06.2015.

    Zgodna je ima je a nije mrsavica ko ostale

  • najiram 10 19.06.2015.

    ma koja seks guzica to je obična guzetina...od koje mi mrak padne na oči kad je vidim ..a vi slinite nad tim...nema tu nikaj privlačnoga ni lijepog...znam samo da jo obićna g...a koja se već svima popela na vrh one stvari...pokazivanjem te debele guzetine...a oni koji to slikaju i objavljuju su bolesnici nikaj drugo niko normalan i zdrav nebi to slikal i tome pisal...

  • AnteG 19.06.2015.

    pa što ta jede svaki dan!? Izgleda ko da vepra proguta za ručak! :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare