To je to što me zanima!

Seksi Lidija Bačić 'izbacila' obline i objasnila što je selfie

EDUKACIJA NA INSTAGRAMU Atraktivna pjevačica svoje brojne pratitelje često časti 'vrućim' fotografijama, a ovog je puta odlučila spojiti ugodno s korisnim
Vidi originalni članak

Riječ SELFIE označava autoportret koji osoba napravi fotoaparatom mobitela ili fotoaparatom te ju onda podijeli na društvenim mrežama s drugima (s javnošću). Izraz "selfie" se prvi put pojavio na jednom australskom forumu 2002. godine. Od onda se prisutnost ovog pojma u svakodnevnom govoru i pismu povećala za 17.000%. Najčešće nastaju fotografiranjem sebe u ogledalu ili slikanjem sebe (i drugih) držeći aparat fokusiran na određeni kadar, stroji u opisu fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Lidija Bačić (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o 'fotki' na kojoj zgodna pjevačica pozira u uskoj majici kojom je dodatno naglasila bujne obline, a taj je prizor jako razveselio njezin obožavatelje koji su Lidiju nagradili brdom lajkova i komplimenata.

Inače, stalno zaposlena Lidija uskoro izbacuje novi singl, a ne može se požaliti ni manjkom angažmana. Uskoro nastupa u dubrovačkom Revelinu, a čeka ju i nastup u Ljubljani.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • tomi_ffm 26.03.2017.

    Meni je Lidija extra ....

  • M.BOCWANNA 26.03.2017.

    Jednom ce ju netko silovati zbog tih namjerno izazovnih poza...in.direktno pozivajuci nasebe....dođite,navalite. Ne samo nju, veliku vecinu koje se tako isticu za sveukupnu javnost 😈

  • Mercedes s klasa 25.03.2017.

    Prekrasna je, iako iskreno mislim da je ona imala boob job

Komentiraj...
Vidi sve komentare