To je to što me zanima!

Seksi Magdalena: Ljubomorni muž svira sa mnom u bendu

Prvo sam počela svirati klavir, ali ljubav je krenula u drugom smjeru. Na nagovor majke izabrala sam saksofon kako bih sa sestrom blizankom osnovala bend, kaže Čehinja
Vidi originalni članak

Saksofonistica Magdalena Chovancova iz Češke prvi put je zasvirala u Zagrebu, s višestrukim dobitnikom Porina Igorom Geržinom. Domaćoj publici predstavili su zajednički singl 'Eastern Magic'.

- Prvo sam počela svirati klavir, ali ljubav je krenula u drugom smjeru. Na nagovor majke izabrala sam saksofon kako bih sa sestrom blizankom, koja je bubnjarka, osnovala bend - kaže atraktivna Čehinja, koja nije htjela otkriti godine. Dodaje da joj fizički izgled pomaže u ovom poslu, ali bi joj to malo vrijedilo da nije talentirana. Muškarci joj često prilaze nakon svirki, ali ona sve ulete ignorira.

- Sa suprugom sviram u jazz bendu i ljubomoran je. Ipak, naučili smo prevladati takve trzavice jer smo dugi niz godina u braku - kaže Magdalena. Dodaje da od glazbe dobro žive, ali im koji puta nedostaje kućna atmosfera jer su često na putu. Kako bi bila u kondiciji za nastup odlazi na skijanje i vozi bicikl, a najviše se veseli plivanju na Jadranu. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • joca jakarta 01.05.2016.

    vidi joj se u očima da je zla

  • vilim 01.05.2016.

    Zna dobro muž s kim ima posla, samo jednom da izostane sa svirke istu večer neko bi mu ženi dobro umočio !!.

  • piramida 01.05.2016.

    Ovako sise izvaliti ko nebi bijo ljubomoran ,onaj koji se nebi masijo nije ninmusko ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare