To je to što me zanima!

Seksi prognostičarki snimao je guzu, a ona ga je osramotila...

Tijekom javljanja uživo, guzu voditeljice Sol Perez netko je snimao mobitelom. Kad ju je voditelj u studiju na to upozorio, odlučila je prići muškarcu i reći mu što misli o tome
Vidi originalni članak

Argentinska televizijska voditeljica i prognostičarka Sol Perez (25) postala je hit na društvenim mrežama kada se u prijenosu uživo suprotstavila obožavatelju koji joj je mobitelom snimao stražnjicu. 

Sol se javljala u emisiji Gente Opinando, a iza nje su se našli i mnogi obožavatelji koji su njezin prijenos snimali mobitelima. Jedan od njih ipak se istaknuo među gomilom jer je snimao njezinu guzu. To je primijetio voditelj u studiju koji je na to upozorio i argentinsku prognostičarku.

Hrabro je prišla muškarcu u publici i pitala ga snima li nju, što joj je on i potvrdio.

- Ništa ne radim, samo šaljem video svojim kolegama s posla - odgovorio je, a na njegovom licu moglo se vidjeti da mu je itekako neugodno zbog nastale situacije.

To je atraktivnu prognostičarsku samo još više isprovociralo pa mu je odlučila odgovoriti.

- U redu, ali što točno vi ovdje snimate? Bila sam okrenuta leđima. Dečki iz studija misle kako ste snimali stvari koje ipak ne bi smjele biti snimane. Ako je to istina i ako ste uistinu snimali moju guzu, to vam stvarno nije u redu - rekla mu je ljuta Perez, a njezina reakcija postala je viralni hit. 

Po mišljenju mnogih, jedna od najseksi prognostičarki na svijetu, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Tamo često objavljuje svoje golišave i provokativne fotografije, a na Instagramu je prati gotovo četiri milijuna ljudi.

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Pero Cigla 07.02.2019.

    A melju li melju jezikom ovi Španjolci/južnoamerikanci.

  • Cipelcug 05.02.2019.

    Moja malenkost ništa se ne bi punila.

  • 05.02.2019.

    Da je Ronaldo snimio guzicu onda bi se zacrvenila i pravila nevina

Komentiraj...
Vidi sve komentare