To je to što me zanima!

Šelebaj: Nije istina da smo se Dijana i ja dogovorili o novcu

Iako je Dijana Čuljak rekla kako su ona i Vladimir već dogovorili kako će raspodijeliti imovinu, on to poriče, piše Gloria. Kaže da nikakav dogovor i sporazum ne postoje
Vidi originalni članak

Vladimir Šelebaj (45) zbog Dijane Čuljak (43) ostavio je bivšu suprugu Blaženku s kojom je bio u braku pet godina. Dijana ga je tada hvalila jer je iskreno postupio i priznao svoje osjećaje. Sad kad je ona ta koju ostavlja zbog druge, situacija je potpuno suprotna. 

Šelebaj je za Gloriju rekao kako je rastava njega i Dijane potpuno izvjesna stvar, no nisu se, kako je ona rekla, civilizirano dogovorili o svemu. Producent naglašava da sa suprugom nipošto nije dogovorio raspodjelu imovine iako je Dijana rekla da je sve riješeno. 

Neki prijatelji para tvrde da su se supružnici udaljili zbog nagomilanih poslovnih obaveza, dok drugi tvrde da je razlog za rastavu nakon sedam godina braka nova ljubav u životu Vladimira Šelebaja, 37-godišnja Zadranka Mišel. Zahtjev za rastavu podnesen je još prije dva mjeseca, a Dijana Čuljak prvo je negirala da joj je brak u krizi. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dorka 12.05.2011.

    meni ovaj lik izgleda ko fuckin Shrek! ružan za poludit, neide mi u glavu da onda ima puste ljubavnice i bla, bla, bla...

  • kaiyla 12.05.2011.

    kakav muškarac!! Sad ajde lipo svima pričaj kako ti je....mora da koristi AXE..to njegov styling može podnijeti

  • user_64370 12.05.2011.

    e Dijana sve ti život vrati, došle ti na naplatu kosti onih logoraša

Komentiraj...
Vidi sve komentare