To je to što me zanima!

Selena Gomez novom snimkom zabrinula pratitelje, morala im objasniti zašto joj drhte ruke

Pjevačica je na TikTok profilu podijelila 'skincare' rutinu, ali dok je to radila ruke su joj se tresle pa su se obožavatelji zabrinuli
Vidi originalni članak

Selena Gomez (30) ponovno je progovorila o dijagnozi s kojom se bori jer su se njezini pratitelji nakon objavljenog videa u kojem joj drthe ruke, zabrinuli. 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Glazbenica i glumica na TikToku je objavila video svoje 'makeup' i 'skincare' rutine, a pratitelji su primijetili da joj se ruke jako tresu kad je pokušavala izliti malo micelarne vode na blazinicu. Kasnije je objasnila situaciju.

- Haha, tresem se zbog lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte 'disclaimer', nisam profesionalka u ovom - napisala je u komentaru jednom pratitelju.

NOVA LJUBAV? Selena Gomez objavljuje da je solo, ali opet su je uhvatili u društvu DJ-a, držali se za ruke

Autoimuna bolest lupus dijagnosticirana joj je 2014. godine. Prema definiciji Klinike Mayo, to se javlja kada imunološki sustav tijela napada vlastita tkiva i organe. Upala uzrokovana lupusom može utjecati na različite tjelesne sustave uključujući zglobove, kožu, bubrege, krvne stanice, mozak, srce i pluća.

Gomez je tri godine poslije podvrgnuta transplantaciji bubrega. O bitci s bolešću progovorila je prošle godine u dokumentarcu 'Selena Gomez; My Mind & Me'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knnooll 30.01.2023.

    Ja im se nebi opravdavala ,sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare