To je to što me zanima!

Selena nije pustila Biebera u kuću: Taylor joj dijeli savjete

Selena i Justin prekinuli su prije desetak dana da bi se u četvrtak pojavile informacije da su se pomirili. Već u petak glumica Biebera nije pustila u kuću
Vidi originalni članak

O burnom odnosu s Justinom Bieberom (18) Selena Gomez (20) odlučila je raspraviti s prijateljicom Taylor Swift (22). Djevojke su fotografi snimili nakon što su napuštale restoran u Los Angelesu. 

Selena i Justin prekinuli su prije desetak dana da bi se u četvrtak pojavile informacije da su se pomirili. Zajedno su bili u klubu komedije. No, već u petak strani mediji su objavili fotografije na kojima je vidljivo kako Selena nije htjela pustiti Justina u svoj dom. Par se prije toga sastao u restoranu, no Selena ga je napustila pet minuta nakon što je došla. Justin je u svom automobilu krenuo za njom. Stajao je ispred njezine kuće dok su fotografi sve pomno pratili. 

S obzirom na sve što prolazi s Justinom ovaj tjedan, Selena je  s prijateljicom Taylor Swift izgledala dobro raspoloženo. 

Par već neko vrijeme ima problema u vezi, a kako pišu strani mediji, sve je  kulminiralo nakon što je Justin nastupio na showu Victoria's Secreta. Poslije nastupa uočen je u društvu jedne od anđelica, Barbare Pavlin. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _petra_ 19.11.2012.

    awich....xd....lol....>3

  • nemammozak 18.11.2012.

    čak i justin ima ljubavni život bolji od moga!....idem se ubit

  • biskup Vrhovac 18.11.2012.

    A neka se pomire baš su bili simpatični :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare