To je to što me zanima!

Sementa se vratila na posao nakon kraha obiteljskog biznisa i porodiljnog: 'Mame, držite se'

Nakon kraha obiteljskog posla, glumica i pjevačica Sementa Rajhard uskoro zatvara porodiljni dopust i vraća se na posao. Na svojem je Instagram profilu poslala poruku ohrabrenja svim majkama
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Sementa Rajhard (30) uskoro se vraća na posao nakon porodiljnog dopusta. Pratiteljima na Instagramu otkrila je kako izgledaju pripreme za "povratak u stvarnost" i koliko joj teško pada odvajanje od kćeri Stelle.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj dan je danas bio...hm, eksplozivna naprava! Svega u jednom danu nakon dosta vremena. U jednom sam trenutku sjedila u autu na parkingu, sa puno papira/ugovora na sebi, mobitelom u ruci koji stalno zvoni- tema na temu, riješiti se mora sve-odmah... a ja si mislim kako mi je to nekada bilo toliko jednostavno i NORMALNO... a sada mi se čini da sam spora...no i nisam bila! To mi se samo činilo, zapravo je sve bilo gotovo u čas posla jer sam jedva čekala doći k mojoj Stellici u zagrljaj - napisala je.

Glumica je poslala poruku i svim mamama koje prolaze isto što i ona.

- Za sve mame, hrabre, odvažne, spremne, samostalne, a krhke, uplašene, tužne i ljute... puse najveće... ok... i za tate, koji su tu da nas ohrabruju, vole, štite i paze - napisala je.

NEDAVNO RODILA CURICU Sementa Rajhard i partner se useljavaju u novi dom: 'Želim imati svoju garderobu prvi put'

Podsjetimo, Sementin obiteljski posao prošle je godine zbog pandemije koronavirusa zabilježio pad prihoda od 90 posto. Riječ je o obiteljskom lunaparku koji prošle godine nije odradio niti jedan događaj. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 20.03.2021.

    Jel to ona sto meeekece?

  • x00x 19.03.2021.

    na koji se to posao vraca? kaj ne pise krah obiteljskog biznisa

  • andi4 19.03.2021.

    Stvarno neznam od kud cupate te sve bezvezne i nebitne likove, cemu im poklanjate toliku medijsku paznju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare