To je to što me zanima!

Senad je za rođendan poklonio Sari pobjedu i napustio 'Farmu'

Iako je zajednica izgubila jednog svog člana, na farmu je ušlo dvoje novih kandidata – Igor Trajbar te Dalia Domijan, kći Darka Domijana. Dogodila se i zamjena farmi
Vidi originalni članak

Pedesetosmogodišnji prodavač nekretnina iz Zagreba, Senad Bećirović nakon tri tjedna  napustio je 'Farmu', a u dvoboju snage, kategorija pila - izgubio je od Sare Đunđuš

- Moja je želja da idem doma. Sari sam predao ovaj dvoboj i to je moj rođendanski poklon Sari - kazao je Senad nakon dvoboja sretan što će ponovno vidjeti svoju obitelj za koju kaže da mu je na prvom mjestu u životu.

Budući da farmer po izlasku postavlja nekoga za Gazdu iz svoje zajednice, Senad je odlučio promijeniti struju i za Gazdu je postavio svog prijatelja Antu.

- Zahvalio bih se mom Senadu, falit će nam masu, i meni, i zajednici. Ža' nam je šta ide ća', al' eto tako je ispalo - izjavio je novi Gazda Ante.

Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Barbara i Daniela natjecale su se u izazovu 'uvijek spreman vatrogasac', a pobijedila je Barbara osvojivši tako domjenak za sve farmere.

Iako je zajednica izgubila jednog svog člana, na farmu je ušlo dvoje novih kandidata – Igor Trajbar te Dalia Domijan, kći Darka Domijana.

Darko je bio toliko sretan i emotivan što mu je kći ušla u show da od suza nije uspio ništa reći već je samo grlio svoju Daliu. Po završetku dvoboja u Areni, uslijedila je farmerska zabava, a nakon toga – zamjena farmi. Crvena zajednica preselila se na Novu farmu, a zelena na Staru. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kung fu panda 26.09.2016.

    katasrofa koliko su pokvareni prema Gordonu ,Tomislav će se ubit od muke jer je popularniji od njega , mislim na Tomu da ne bi bilo zabunesirovina nedokazana

  • grandisimo 25.09.2016.

    kaj to netko gleda?

  • Splico39 25.09.2016.

    Sinoc san snimia farmu,i vidia san zbog cega mi je ovaj Tomislav toliko iritantan.Taj lik mrzi Gordana samo zbog toga sta su gledatelji Gordanu po treci put dali imunitet.I,sad bas gledan jednu situaciju u kuci di Tomislav Gordanu indirektno u raspravi govori da ga smatra em budalon,em glupanon.Da se meni neko ovako i na ovakav nacin obrati,pa covice,letile bi sake..

Komentiraj...
Vidi sve komentare