To je to što me zanima!

Senka i Arsen: Ljubav ili samo proračunata igra?

Iako je bila utučena kada je prošloga petka nominirao, Senka je sve bliža Arsenu. Sinoć su spavali na istom krevetu, pokrili se pokrivačem...
Vidi originalni članak

Brbljava Senka nedavno je otkrila Krešinu tajnu o tome kako mu je Vita jednoga petka poslije nominacija obavila 'ručni rad'. Krešo joj se istoga dana provjerio i zamolio je da nikome ne govori. Ona je jedva dočekala da sve prenese ostalim stanarima istrača Vitu. Senka je u međuvremenu 'bacila oko' na Splićanina Arsena, koji ju je unatoč simpatijama i podjeljenim nježnostima prošlog tjedna javno nominirao. Nakon prvotnog šoka i nevjerice, Senka se opet bacila u Arsenov zagrljaj. Sinoć su zajedno ležali u krevetu, a Senka mu je ispričala traumu iz djetinjstva zbog koje se boji vode. Arsen ju je tješio i mazio. Tada su ruke sakrili ispod pokrivača koji je počeo dizati i spuštati, par je ispuštao zvukove, a kada je sve bilo gotovo, zadovoljno su se nasmiješili. Jesu li u igri pravi osjećaji ili samo djetinjasto privlačenje pozornosti? Je li ovo samo način da nominirana Senka izbjegne izlazak iz kuće?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • makiii 21.10.2007.

    senka je strava i užas. moj jozo povraća kad je vidi.

  • bazuka 21.10.2007.

    senka je jedna od najodvratijih osoba koje sam vidio u zivotu

  • bigmama3 19.10.2007.

    Ona je baš prava seljančica,kako se samo obuće za petak,pa to je strašno.Baš se \"ufatila,, Arsena da može po svome selu govoriti kako se sexala sa sinom od Doris Košte i kao biti će faca a ustvari totalna jadnica a što se njega tiče,pa nek ju dobro poj... a onda opet nominira tako da ova ima o čemu pričati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare