To je to što me zanima!

Senzacija: Katie Price iskočila iz jajeta i pokazala bradavice

Prilikom promocije svoje nove knjige 'Ponovno rođena', starleta Katie Price iskočila je iz golemog jajeta u uskom trikou kojeg je, sasvim slučajno, smočila na predjelu grudi
Vidi originalni članak

Britanska starleta Katie Price (34) promovirala svoju knjigu 'Reborn' ('Ponovno rođena') 'svim sredstvima'. Katie, najpoznatija po brojnim plastičnim operacijama, priredila je pravi 'spektakl' za okupljene u Londonu.

U nemoguće uskom trikou, Price je iskočila iz golemog jajeta, držeći primjerak svoje knjige u ruci. Triko je bio potpuno mokar u predjelu grudi, a Katie ispod nije odjenula grudnjak stoga su joj svi jasno vidjeli grudi. 

Price je do sada izdala već pet autobiografija. Skandalozna starleta često priča o svojim operacijama. Silikone u grudima je vadila i stavljala čak osam puta. 

Nedavno se našla pod paljbom negativnih komentara jer je svojoj djeci, Princess (9) i Junioru (11) otvorila Instagram profile. Katie ima još troje djece. Trenutno piše, otkrila je, sedmu autobiografiju.

- Oduvijek sam htjela miran život, ali svijetla reflektora me uvijek pronađu - kazala je. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Gumiberica 23.09.2016.

    Cheap shit

  • kung fu panda 22.09.2016.

    kokoši se uvijek iz jaja izvaljaju

  • *Montenegro Diamantes* 22.09.2016.

    ..Ufatio jedan Crnogorac sirotu da se sex-aju..neđe na po radnje on je ufatio za bradavice i vrti li vrtiii..ovoj dozlogrdi u neko doba pa prozbori..što radiš toooo?..što što radim, veli ovaj..fatam radio Parizzzz..Ufff veli ova..kolka ti je antena ni lokalnu radio stanicu nećemo ufatittt..

Komentiraj...
Vidi sve komentare