To je to što me zanima!

Senzualna Honey Dijon čeka vas u klubu Noa na plaži Zrće

Poznata je po jedinstvenom zvuku Chicaga s elementima underground zvuka New Yorka. Inspiraciju crpi iz housea, disca, tech housea, tribala, funka, soula i R & B-a
Vidi originalni članak

Honey Dijon poznata je po jedinstvenom zvuku Chicaga s elementima underground zvuka New Yorka. Inspiraciju crpi iz širokog repertoara glazbenih stilova kao što su house, disco, tech house, tribal, funk, soul i R & B. Hoeny Dijon nastupala je u svjetski poznatim klubovima kao što su Ministry Of Sound London, Pacha Ibiza, Panorama Bar Berlin, Stereo Montreal i mnogim drugima. Nastupala je s izvođačima kao što su Danny Tenaglia, Derrick Carter, Green Velvet, Martinez Brothers, Satoshie Tomell i Quentin Harris.

Trenutačno radi ne samo kao DJ već i kao producent,  a paralelno razvija svoj label Digital disko. Digital disko dosad je potpisao izdanja producenata kao što su DJ Sneak, Jeremy Joshua, Derrick Carter, Luke Solomon i Orangemuse. U suradnji sa studijskim partnerom Sebastianom Manuelom Heney je remiksirala izvođače kao što su Casey Spooner, R.E.M, Jessica 6 šireći svoj zarazni zvuk širom svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marko1markic2 30.03.2015.

    otv najaci

  • KristijanBukić 11.07.2012.

    Sjecam se dok je bila u bivsem otv domu, danasnji boogaloo, i isto tako se sjecam reklame...Miss Honey Dijon je zapravo ON! Opasna svirka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare