To je to što me zanima!

Šerbedžija: Za prave ribiče loše vrijeme i stroga žena ne postoji

Škarpina ima dva kilograma, a inače narastu premaše pola metra i pet kilograma. A zubatac teži tri kilograma, iako su kapitalci veliki više od metra i teži od 15 kilograma, ispričao je Rade
Vidi originalni članak

Bavim se ribolovom više od 20 godina, a najveći ulov bio je kad sam u samo dva sata s prijateljem kraj Pule ulovio čak 72 kilograma orade, rekao je glumac Rade Šerbedžija (72). 

Iskusnom ribiču poput njega nisu smetali minusi na termometru, pa je proteklog vikenda uskočio na barku i upecao dvije ribe.

- Škarpina ima dva kilograma, a inače narastu premaše pola metra i pet kilograma. A zubatac teži tri kilograma, iako su kapitalci veliki više od metra i teži od 15 kilograma - ispričao je Rade. Ipak, najveća riba koju je ulovio bila je orada od četiri kilograma. U ribolov odlazi kad god mu se ukaže prilika, a drži se uzrečice da za pravog ribiča loše vrijeme i stroga žena ne postoje.

- U posljednje vrijeme sam previše i naporno radio, zato mislim da je krajnje vrijeme da se više posvetim ribolovu i tenisu - zaključio je ribar Šerbedžija.

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03.12.2018.

    ribario je on u okupirnom cavtatu.

  • dal 03.12.2018.

    Nešto je (pre)često ovaj po medijima...bit će mu treba para od države za koji ''projekt''...

  • Ivicara 03.12.2018.

    Preipptentan a vjerovatno ima neku psihicku bolest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare