To je to što me zanima!

Šerbedžiju gledali milijuni: Kao ruski mafijaš prijetio bombonu

Ljutiti glumac približava se prtljažniku automobila i tvrdi da će nekoga razrezati na komadiće i posuti na sladoled. Za svoj opstanak bojao se M&M's bombončić
Vidi originalni članak

Na najvećem sportskom događanju u SAD-u gledatelji su tijekom poluvremena imali priliku vidjeti mnogo novih i zanimljivih reklama. U jednoj od njih publika Super Bowla mogla je vidjeti i Radu Šerbedžiju (67). 

Glumac se kao ruski mafijaš s opasnim stavom približava prtljažniku automobila i izgovara prijetnju. Tvrdi da će nekoga razrezati na komadiće i posuti na sladoled, a za svoj opstanak bojao se M&M's bombončić. 

Osim mnoštvom reklama, Super Bowl obiluje i velikim brojkama kada je u pitanju konzumacija. Tijekom najvećeg sportskog događaja u SAD-u Amerikanci su pojeli 22,5 milijuna kilograma čipsa, što bi stalo u 600 velikih teretnih kamiona, a popili su milijardu i 228 milijuna litara piva. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • LebronPetrovic 04.02.2014.

    Što se dogodilo sa njim, a bio je najbolji glumac u Jugi.( ..... to je polni organ, a ..... to je karakterna osobina) ! Prodo se za pare. Da su Ivica Kičmanović i Potrka snimljeni u Americi definitivno bi dobio Oscara, a ovak je dežurni Rus !

  • 04.02.2014.

    Vječiti epizodni glumac u ulozi Rusa, naravno negativca. Najveći glumački domet ali jako dobro plaćeno.

  • marci2812 04.02.2014.

    I mi ga mozemo vidjet, odnosno ne i oni koji cijene karakter, a voljeli bi da nam svima kaze, a koji su to bili tako veliki razlozi da je morao pobjec 90-te, naravno -bilo bi zgodno da mu se pridruzi i kolegica Furlan - ali Francek ih je dobro ispratio

Komentiraj...
Vidi sve komentare