To je to što me zanima!

Serena u toplesu pjeva 'I Touch Myself' zbog karcinoma dojke

Rano otkrivanje je ključno i spašava tako mnogo života. Nadam se da ovo podsjeća žene na to, istaknula je tenisačica koju su fanovi pohvalili zbog sudjelovanja u kampanji
Vidi originalni članak

Da, ovo me je izbacilo iz moje zone komfora, ali htjela sam to učiniti jer je to problem koji pogađa žene svih boja iz svih dijelova svijeta, istaknula je tenisačica Serena Williams (37). Sportašica je objavila na društvenoj mreži video na kojem je u toplesu i pjeva pjesmu 'I Touch Myself' te tako sudjeluje u kampanji podizanja svjesnosti o raku dojke koja se obilježava u listopadu. 

- Rano otkrivanje je ključno i spašava tako mnogo života. Nadam se da ovo podsjeća žene na to - napisala je Serena. Istaknula je da je cilj kampanje potaknuti žene da se redovito same pregledavaju. 

Serenin glazbeni video je dio projekta 'I Touch Myself' ('Dodirujem se') koji je stvoren u čast članice australskog benda Divinyls Chrissy Amphlett koja je preminula 2011. od raka dojke. Kampanja je usto nazvana po hitu te grupe.

Fanove je oduševio video koji je objavila Serena. Komentirali su kako 'dama zna i pjevati'. Dodali su kako im se sviđa i da nisu znali kako je tenisačica i talentirana pjevačica. 

- Predivno i jako ukusno za odličnu svrhu - istaknuli su obožavatelji. Serena je iznenadila ovom kampanjom nakon njezinog inedavnog ispada u finalu ženskog US Opena u New Yorku protiv Naomi Osake (20). 

Tenisačica je vikala na suca koji joj je uzeo poen jer joj je trener pokazivao čudne signale i dobila je opomenu zbog 'coachinga'. Iako je njezin trener Patrick Mouratoglou priznao da je pogriješio, Serena je tvrdila da nikad nije varala. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • _Varešak_ 30.09.2018.

    Toliko je lijepa da je ne bih poželio sanjati.

  • lovac_u_mutnom 30.09.2018.

    A koliko para si uzela za ovo ???

  • fallout2 30.09.2018.

    koliko ova može lagati pa to je čudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare