To je to što me zanima!

Serena Williams i suprug Alexis Ohanian dobili su drugo dijete

Serena i Alexis upoznali su se 2015. godine kada su naletjeli jedno na drugo u jednom hotelu u Rimu. Ubrzo su počeli izlaziti i zaljubili se. Godinu dana nakon su se zaručili, a iste su godine dobili prvu kćer
Vidi originalni članak

Bivša tenisačica Serena Williams (41) i njen suprug Alexis Ohanian dobili su drugo dijete, malenu djevojčicu. Sretne vijesti podijelili su uz video u kojem su pokazali bebu. Video su snimili i s kćeri Olympijom (5). 

POGLEDAJTE VIDEO Serena Williams organizirala raskošnu zabavu i otkrila spol drugog djeteta: 'Djevojčica je!'

- Dobrodošla, moj prekrasni anđele - pisalo je u opisu. Otkrili su i ime djevojčice - Adira River Ohanian. Za snimak je Serena nosila haljinu ružičaste boje kako bi proslavila dolazak djevojčice. Haljinu u istoj boji je nosila i Olympia.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Serena i Alexis upoznali su se 2015. godine kada su naletjeli jedno na drugo u jednom hotelu u Rimu. Ubrzo su počeli izlaziti i zaljubili se. Godinu dana nakon su se zaručili, a iste su godine dobili i kćer Olympiju. Nešto kasnije su se vjenčali u New Orleansu. Serena je ranije ovog mjeseca otkrila da sa suprugom čeka još jednu djevojčicu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JOSEPH ANTONIO LUIS 23.08.2023.

    A jel'?Koje je ime?RBA?

  • ceralaz 23.08.2023.

    Ovdje je zanimljivo da li je suprug tu zbog ljubvi ili bankovnog računa? Ako je sve obiteljski želim im svu sreću...

  • simonairena 22.08.2023.

    od koga su dobili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare