To je to što me zanima!

Serena Williams je bila na estetskoj operaciji nosa...

Na partiju časopisa 'Hamptons' tenisačica je došla u drukčijem izdanju nego inače. Svježiji izgled je potaknuo glasine da je estetski operirala svoj nos
Vidi originalni članak

Mišićavu figuru Serene Williams često nazivaju neženstvenom, no na partiju časopisa Hamptons u New Yorku drugi dio njezina tijela  izazvao je pozornost. Serena je pokazala izvanredno svježi izgled koji je potaknuo spekulacije da je vjerojatno bila na estetskoj operaciji nosa. Na partiju se pojavila u kratkoj haljinici leopard uzorka sa zavojem na nozi jer se oporavlja od operacije na desnoj nozi. Tenisačica se ozlijedila u lipnju slomljenom čašom u restoranu ubrzo nakon osvajanja svog četvrtog Wimbledona kada je i operirana.
- Kad sam se ozlijedila bila sam praktički u suzama jer sam znala da neću moći nositi potpetice - rekla je tada tenisačica koja sada odmor provodi baveći se produciranjem televizijskog showa i pisanjem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZumZumZg 28.08.2010.

    ma nije..sam se izravno u profilu!!!! zena je za zbljuvat se

  • opera 28.08.2010.

    ja mislim da je operirala nos ne zbog toga sta nos izgleda tanji,nego zato jer je ravniji,vrh nosa je manji i nos je kraći,dobro pogledajte slike! a osim toga svaka druga osoba danas ide na operaciju nosa tako da to nije nista cudno!

  • jellle 28.08.2010.

    ma neeeeeeeeee uopce se ne vidi razlika -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare