To je to što me zanima!

Sergej iz 'The Voicea' popeo se na sam vrh YouTube trendinga

Njegova profesorica pjevanja pružila mu je podršku kada se prijavio u emisiju, a njegova izvedba pjesme 'Ružica si bila' rasplakala je publiku , njegovu pratnju i Vannu
Vidi originalni članak

Počela je nova, četvrta sezona emisije 'The Voice'. U prvoj audicijskoj epizodi nastupilo je 12 kandidata, a prošlo ih je osam. Među njima je i mladi Sergej Božić (19) iz Rijeke. Video njegovog nastupa popeo se na sam vrh trendinga u Hrvatskoj na YouTubeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastup je pregledan 156 tisuće puta, a sa oznakom 'sviđa mi se' označilo ga je više od tri tisuće ljudi. 

- Divni dječače, od prvog tona opčinjavajuće. Njušim pobjedu - pisalo je u komentarima ispod videa.

POČELA NOVA SEZONA ANKETA Tko vam je bio najbolji u prvoj epizodi 'The Voicea'?

Sergej je prije nastupa otkrio kako se bavi klasičnim pjevanjem. Njegova profesorica pjevanja pružila mu je podršku kada se prijavio u emisiju i rekla kako smatra da je to odlična ideja, a njegova izvedba pjesme 'Ružica si bila' rasplakala je publiku i njegovu pratnju. 

Sergej je osvojio tri mentora, među njima i Vannu koja nije uspjela sakriti emocije te je bila na rubu suza. Vanna je otkrila kako je strahovala da će Sergej odabrati Urbana za mentora, jer ga je i jedna kandidatkinja ranije odabrala zato što dolaze iz Rijeke. Međutim, to nije bilo tako te je također emotivan Sergej odabrao baš Vannu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • La verdad 17.11.2023.

    Očaravajuća izvedba, poslusala sam s guštom mnogo puta. I jako je sceničan dečko. Činjenica je da je ova izvedba inspirirana izvedbom Milice Cikaric u zvezdama granda, u istom aranžmanu, ali njegova boja glasa i opet neka posebnost u izvođenju se dogodila, tako da nije zapravo ni toliko bitno.

  • dinamary 13.11.2023.

    Poslusala sam ga, ali to je njezan, zenski glasic. Gdje su baritoni, basovi, gdje su pravi muski glasovi?

  • bonita finita1 13.11.2023.

    Bravo Sergej, svijet te čeka! Samo trebali su ga ostaviti za zadnju audiciju sve je pomeo u startu! Imas sve!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare