To je to što me zanima!

Sporazum su odmah izgladili, a MTV je profitirao zbog svađe

Nakon što mu je Nataša Bekvalec rekla da jede govna i sredi svoj mozak jer ona neće takvu najavu u emisiji, glumac i pjevačica istog su dana izgladili nesuglasice...
Vidi originalni članak

Sergej Trifunović i Nataša Bekvalec istog su dana izgladili nesuglasice nakon što su se posvađali tijekom snimanja emisije 'Hitorama', piše srpski Blic.

- Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je za nas tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja 'Hitorama' uspješno je snimljena. Nije loše da se ovakva i slična 'kreativna razmimoilaženja' događaju u procesu nastanka emisije u kojoj se glazba izvodi uživo - izjavili su s MTV-ja.

Neki nagađaju da je u pitanju bio izrežirani trik kako bi se reklamirala nova emisija MTV-a te Natašin nastup dok neki pak misle da je Sergejeva šala bila previše osobna. Snimka njihove svađe na kojoj pjevačica govori glumcu da jede govna i sredi svoj mozak jer ona neće takvu najavu već je danima među nagledanijima na YouTubeu.

- Kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine i ekologije prvi put kod nas je Nataša Bekvalac i pjesma 'Čistija' - riječi su kojima je glumac Natašu najavio u emisiji. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prva Proleterska_1 08.12.2010.

    U svakom slućaju je u pravu Bekavac. Ne možeš nikoga angažovati i platiti il neplatiti nastup , a da ga pri tome , po njegovom mišljenju vrijeđaš. I meni se nije sviđala najava. Neki misle, da mogu lupetati , šta god jih je volja. Takve treba svako toliko ćasa postaviti na tvrda tla.

  • sahara 08.12.2010.

    ma o kome i vi pišete......

Komentiraj...
Vidi sve komentare