To je to što me zanima!

Sergej Trifunović: Ne slušam narodnjake, u Hrvatskoj ih vole

Srpski glumac i Ida Prester vodit će emisiju 'Hitoramu'. Sergeja je začudilo što u Hrvatskoj svi slušaju narodnjake. Roker je u duši, kaže da ga ta glazba ne zanima
Vidi originalni članak

MTV u petak počinje emitirati emisiju 'Hitorama', najveći regionalni glazbeni show na prostoru Srbije, Hrvatske, Slovenije, BIH i Makedonije. Vodit će je pjevačica Lollobrigide Ida Prester i srpski glumac Sergej Trifunović, a novinarske priloge iz Hrvatske radit će Petra Nižetić i Marijana Batinić.

- 'Hitoramu' ne doživljavam kao posao, za mene je to pravi adrenalin. Dolazim raditi u svojoj odjeći kao klošar - kroz smijeh je rekao Sergej.

Začudilo ga je što u Hrvatskoj svi slušaju narodnjake.

- Ja sam roker u duši, najdraži bend su mi Beatlesi. Nedavno su me prijatelji iz Zagreba odveli u narodnjački klub gdje mi je DJ posvetio Cecinu pjesmu. Svi gosti su me okružili i uglas pjevali, a ja sam bio jedini koji nije znao tekst pjesme jer me takva glazba uopće ne zanima - rekao je Sergej u ponedjeljak na predstavljanju emisije u zagrebačkoj galeriji Velvet.

Dodao je kako trenutačno u Beogradu snima film s Johnom Cusackom na temu Edgara Alana Poea.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hercegovkica 23.11.2010.

    Moj se komentar nije odnosio na Sergeja nego na treštanje cajki u centru Zagreba!

  • MpH 23.11.2010.

    Folk je narod turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem Turbo folk je gorenje naroda svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti kod homo sapiensa

  • Hercegovkica 23.11.2010.

    Vi morate zajedno živjeti zato jer vam je to nametnuto, imala sam priliku razgovarati s jednim od važnijih ljudi obrane Vukovara koji je rekao kako neki od ubojica na Ovčari danas mirno žive u Vukovaru, i kad sam ga pitala mogu li oni njega pogledat u oči kad ga sretnu, odgovor je bio, ne samo da me mogu pogledat nego mi još namignu i kažu, nije sve gotovo! - to je prava istina, a vi samo okrećite leđa prošlosti i trpajte ju pod tepih, pa kad se opet zarati čudit ćete se ko pura glisti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare