To je to što me zanima!

Sergej Trifunović proglašen je najvećim filmskim psihopatom

Titula mu je pripala zahvaljujući ulozi Vukmira u 'Srpskom filmu'. Prema izboru portala IMDB glumcu je pripalo prvo mjesto u izboru od ukupno 88 glumaca
Vidi originalni članak

Prema izboru portala IMDB, Sergej Trifunović ponio je titulu najvećeg filmskog psihopata. Glumcu je titula pripala zahvaljujući ulozi Vukmira u kontroverznom 'Srpskom filmu' redatelja Srđana Spasojevića koji je bio zabranjen na gotovo svim filmskim festivalima.

Prema pisanju srpskog Blica, glumcu je pripalo prvo mjesto u izboru od ukupno 88 glumaca iz cijelog svijeta. Iza sebe je ostavio Anthonyja Hopkinsa kao Hannibala Lectera u 'Kad jaganjci utihnu', Anthonyja Perkinsa u filmu 'Psycho' i Roberta De Nira u 'Rtu straha'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nlukac11 20.06.2012.

    To im je najčešča nacionalna bolest pa me uopće ne iznenađuje

  • IvanaDragica 20.06.2012.

    Taj film je bljuvotina bolesna, ne znam koji zdrav mozak može prihvatiti takvu ulogu i snimiti takav film, ja sam ga zabunom gledala, i nisam ga cijelog ni gledala, imala sam noćne more tjedana dana i potisnula sam ga....

  • Laki Topalović99 20.06.2012.

    Srbin sam i nesvidja mi se film ,odlično je odradjen nema govora MAX . ali brate ne liči to nama , mi smo uvek za komediju bili maheri a ne ova govna , te boleštine degenerični Ameri rade perfektno .-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare