To je to što me zanima!

Sergeju Trifunoviću su razbili glavu: 'A samo sam došao kako bih iskazao podršku prosvjedu'

Trifunović je zadobio dva lakša udarca te jedan teži udarac u glavu, kao i udarac u nogu. Na brojnim videima točno se vidi kako su glumca udarili fotoaparatom u glavu, nakon čega mu je počela teći krv
Vidi originalni članak

Na prosvjedu u Beogradu napadnut je glumac Sergej Trifunović (47). Grupa okupljenih građana koji su došli na prosvjed ispred Skupštine Srbije napala je lidera Pokreta slobodnih građana. Vrijeđali su ga, izgurali s prosvjeda i nisu mu dali da se približi zgradi parlamenta. Polijevali su ga vodom i gađali limenkama, a na kraju je krvave glave napustio prosvjed.

Trifunović je zadobio dva lakša udarca te jedan teži udarac u glavu, kao i udarac u nogu, javlja N1. Glumac je rekao da je došao dati podršku prosvjedu i da ne zna kako mu je ozlijeđena glava. Na snimkama koje su brzo preplavile društvene mreže i medije vidi se da mu je glava razbijena fotoaparatom. Muškarac mu je prišao s leđa, bila je velika gužva i udario ga, nakon čega je otišao iz mase kao da se ništa nije dogodilo. Sergeju je rana sanirana. 

Glumac se javio svojim pratiteljima preko svog Twitter profila i poručio da su 'Levijatani i ostali podanici službe uvijek hrabri kad ih je mnogo', ali da je on živ i zdrav te da je sve okej. 

Trifunović je večeras snimao prosvjednike kad ga je skupina ljudi napala. 

- Došli smo podržati prosvjed, ali već su došli pripadnici Levijatana, svi u crnom. Jesu li oni tu sa zadatkom da ovo ne bude miran prosvjed, nego da bude sranja, to ne znamo, ali moguće je da su ubačeni da bace ljagu na ovo - rekao je Trifunović u izjavi za Krik.rs. Ispričao je da nije bio u bolnici već je ranu sam 'sredio'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 09.07.2020.

    Sad će Aca Stanković da ga pozove Nedjeljom u 2 i predstavi kao heroja

  • samoproglašeni antifuksićić 09.07.2020.

    u svakom zlu malo dobra, u svakom dobru malo zla.

  • Tvor 01 09.07.2020.

    Kako ce u bolnicu kad je non stop nasmrkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare