To je to što me zanima!

Serija 'Igra prijestolja' od rujna se opet snima u Dubrovniku

Producenti TV serijala ponovno su se odlučili za snimanje u Dubrovniku zbog atraktivnosti lokacija te dobre suradnje s gradom i tvrtkama koje su podržale projekt
Vidi originalni članak

Snimanje treće sezone televizijskog serijala 'Igra prijestolja' krajem rujna i početkom listopada nastavlja se snimati u Dubrovniku, piše Slobodna Dalmacija. Osim na lokacijama u Dubrovniku, igrana serija o borbi za prevlast u izmišljenom kraljevstvu snimat će se i u HAZ-ovu Arboretumu u Trstenom.

Na sastanku dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića i predstavnika tvrtke Embassy Film, koja u suradnji s američkom produkcijskom kućom HBO priprema snimanje, rečeno je da su se producenti serijala ponovno odlučili za snimanje u Dubrovniku zbog atraktivnosti lokacija te iznimno dobre suradnje s gradom i tvrtkama koje su podrškom i gostoprimstvom podržale projekt. Druga sezona serije, koja se temelji na romanima Georgea R. R. Martina, prošle je jeseni snimana u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ovca009 05.07.2012.

    Odlicna serija. Cinjenica da se snima u Dubrovniku privuci ce puno turista.

  • LiLu 05.07.2012.

    pa pogledajte box office ,apsolutno najgledanija serija i u Americi i sire.

  • zmajček_1 05.07.2012.

    I ja sam se navukla na igre! kad sam vidla u prvoj epizodi onu scenu, kad konju ocarapi glavu, bez pardona, reko, ovo je zanimljivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare